Op 7 februari van 15 tot 16 uur organiseren wij een webinar over de Beleidsregels 2019 Wlz. Er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de live chat. Om deel te kunnen nemen, kunt u zich van tevoren aanmelden via deze link. U ontvangt dan automatisch een reminder in de mail. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, dan krijgt u automatisch een terugkijk-link.

In de CIZ info die we rond 24 januari versturen wordt deze informatie ook verspreid. Bent u nog niet lid van onze nieuwsbrief? schrijf u dan hier in.

Bent u van plan te gaan kijken en werkt u bijvoorbeeld op een andere plaats dan op uw werkplek? Log dan niet in in uw eigen bedrijfsnetwerk via VPN. Een VPN maakt de internetverbinding erg traag. Ga dan met uw pc/laptop gewoon direct op internet.

Vragen? Mail naar communicatie@ciz.nl.

Ik heb een aanvraag gedaan. Wat gebeurt er nu verder?

Het CIZ controleert de aanvraag en kijkt of alle benodigde informatie is ingevuld. Ook heeft het CIZ een handtekening van degene die de zorg nodig heeft nodig, voordat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Als er informatie of een document ontbreekt, dan vragen wij dit op bij u. Lees meer

Veelgestelde vragen