• 25 januari 2019

Gaat uw organisatie fuseren of is uw organisatie recent gefuseerd? En heeft uw organisatie een Portero-contract? Laat deze fusie goed bij ons registreren.

Wanneer uw organisatie gaat fuseren of is gefuseerd met één of meerdere organisaties, en uw organisatie heeft een Portero-contract, dan dient u voor uw nieuwe organisatie een nieuw contract aan te vragen. Dit kan via het aanvraagformulier op onze website. Heeft u nog geen Portero-contract, maar wil uw nieuwe organisatie dit wel? Ook dan kunt u een aanvraag indienen via onze website.

Het aanvragen van een contract doet u per locatie van uw organisatie. Lees hier aan welke criteria uw organisatie moet voldoen bij het afsluiten van een contract. 

Op het aanvraagformulier vragen wij u naar de AGB-code van uw organisatie. Wilt u goed controleren of de AGB-code klopt en gerelateerd is aan de betreffende locatie van de organisatie?

Wat houdt een huisbezoek in?

​Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek. Lees meer

Veelgestelde vragen