• 28 september 2018

Als u vanaf 1 oktober belt naar het nummer 088 789 1000 vragen wij u om de postcode van de cliënt waarvoor u belt, in te voeren. Dit leidt tot een betere doorstroom van telefoontjes en kortere wachttijden.

Door het ingeven van een postcode kunnen we u direct doorschakelen naar de betreffende regio. Wel zo handig bij vragen over bijvoorbeeld een Wlz-aanvraag.  

Heeft u algemene vragen of bijvoorbeeld een afspraak met iemand op het hoofdkantoor? Geen probleem. Er blijft een mogelijkheid bestaan om doorverbonden te worden met een algemeen medewerker. Zij helpen u dan graag verder.

Als u een telefoonnummer heeft van een contactpersoon binnen het CIZ, dan kunt u hem of haar nog steeds rechtstreeks bellen.  

Nog even onze nummers op een rij:
Vragen over de Wlz : 088 789 1000
Vragen over Portero: 088 789 1700
Hoofdkantoor Utrecht: 088 789 6700

 

Ik heb een aanvraag gedaan. Wat gebeurt er nu verder?

Het CIZ controleert de aanvraag en kijkt of alle benodigde informatie is ingevuld. Ook heeft het CIZ een handtekening van degene die de zorg nodig heeft nodig, voordat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Als er informatie of een document ontbreekt, dan vragen wij dit op bij u. Lees meer

Veelgestelde vragen