• 30 april 2020

Vanwege de coronamaatregelen kunnen relatiebeheerders van het CIZ niet op bezoek komen bij zorgaanbieders. Wel zetten zij hun werkzaamheden voort en blijven zij bereikbaar voor vragen.

Relatiebeheerders Wzd: digitaal op bezoek

Langskomen voor een presentatie over de Wzd is nu niet mogelijk. Wel kunnen de relatiebeheerders van het Team Wzd presentaties of voorlichtingsbijeenkomsten digitaal geven. Bijvoorbeeld via Skype. We begrijpen dat het drukke tijden zijn voor zorgaanbieders, ziekenhuizen en ketenpartners. Daarom benaderen we u op dit moment niet actief. Heeft u interesse voor een presentatie of voorlichting? Of heeft u een vraag over de Wzd? Neem dan gerust contact op met de relatiebeheerder van uw regio of mail naar wzd@ciz.nl. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Relatiebeheerders ggz: actief en digitaal contact

De relatiebeheerders ggz zetten hun werkzaamheden zoveel mogelijk voort. Dat betekent dat alle bestaande afspraken met gemeenten en zorgaanbieders in principe doorgaan. We overleggen of de afspraak het beste telefonisch of digitaal kan plaatsvinden. Daarnaast houden de relatiebeheerders actief contact met zorgaanbieders om de planning en de kwaliteit van de aanvragen te bespreken. Ons streven is en blijft om alle ggz-indicaties in de Wlz voor 1 oktober dit jaar af te ronden.

Vragen over de indicatiestelling Wlz/ggz of over een bestaande afspraak kunt u stellen via 088 789 1000 of info@ciz.nl. U kunt dan vragen naar de relatiebeheerder ggz in uw regio.

Relatiebeheerders algemeen

Heeft u vragen die niet over de Wzd of ggz gaan maar over de Wlz? Dan kunt u nog steeds contact opnemen met het team in uw regio. Dit kan door te bellen of te mailen. Op onze website vindt u de contactgegevens per team. 

Ik heb een aanvraag gedaan. Wat gebeurt er nu verder?

Het CIZ controleert de aanvraag en kijkt of alle benodigde informatie is ingevuld. Ook heeft het CIZ een handtekening van degene die de zorg nodig heeft nodig, voordat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Als er informatie of een document ontbreekt, dan vragen wij dit op bij u. Lees meer

Veelgestelde vragen