• 30 maart 2021

Ook dit jaar hebben we een jaarverslag gemaakt naar aanleiding van het Jaardocument 2020. Daarin delen we onze belangrijkste cijfers en gebeurtenissen. Het jaarverslag is een visueel aantrekkelijke samenvatting van het Jaardocument.

Natuurlijk maken we melding van dé gebeurtenis van afgelopen jaar: de opkomst van COVID-19 en de gevolgen van dit virus voor onze organisatie en cliënten. Onze cliënten vormen een kwetsbare doelgroep en onze hoogste prioriteit was om deze doelgroep te beschermen. Maar de gevolgen waren ook voor de medewerkers groot. Net als vele anderen, moesten ook wij van de een op de andere dag thuiswerken.

Wzd en ggz

Daarnaast stond 2020 voor ons in het teken van de Wzd, de nieuwe wet die in 2020 is ingegaan. En niet te vergeten de voorbereidingen voor de ggz in de Wlz, die ook vanaf dit jaar toegankelijk is voor cliënten vanaf 18 jaar met een psychische stoornis.

Een bewogen jaar dus; 2020. We nodigen u dan ook van harte uit om ons jaarverslag te bekijken

Wat houdt een huisbezoek in?

​Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek. Lees meer

Veelgestelde vragen