• 18 april 2019

De Wet langdurige zorg (Wlz) wordt ook toegankelijk gemaakt voor mensen met een psychische stoornis die langdurige zorg nodig hebben én de Wet zorg en dwang (Wzd) wordt ingevoerd. Daarom zoekt het team medisch adviseurs nieuwe artsen. Werken binnen de sociale geneeskunde maakt dat je verbinding legt tussen de samenleving en de geneeskunde. Je houdt je bezig met complexe zorginhoudelijke vraagstukken waarbij overleg met verschillende disciplines noodzakelijk is.

Ben jij arts én heb je een warm hart voor sociale geneeskunde? Zoek je een functie met een goede work-life balance? Of ken je iemand in jouw omgeving die een nieuwe baan als arts zoekt? Bekijk dan onze vacatures in het land of stuur onze oproep door naar iemand in je netwerk.

Vera van der Zee, medisch adviseur bij het CIZ:

"Wat mijn werk interessant en uitdagend maakt, is de complexiteit van de casuïstiek; elke cliënt is anders en er is nooit een pasklaar antwoord. Het sparren met collega’s en overleg met andere disciplines leert je vanuit verschillende oogpunten naar een cliënt te kijken en jezelf als arts en als persoon te ontwikkelen. Door met elkaar samen te werken leveren we een bijdrage aan het indiceren van de meest passende zorg."

Wat houdt een huisbezoek in?

​Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek. Lees meer

Veelgestelde vragen

Sluiten

Hoe makkelijk heeft u de informatie op de website gevonden?

beoordeel deze website