• 25 januari 2019

Gaat uw organisatie fuseren of is uw organisatie recent gefuseerd? En heeft uw organisatie een Portero-contract? Laat deze fusie goed bij ons registreren.

Wanneer uw organisatie gaat fuseren of is gefuseerd met één of meerdere organisaties, en uw organisatie heeft een Portero-contract, dan dient u voor uw nieuwe organisatie een nieuw contract aan te vragen. Dit kan via het aanvraagformulier op onze website. Heeft u nog geen Portero-contract, maar wil uw nieuwe organisatie dit wel? Ook dan kunt u een aanvraag indienen via onze website.

Het aanvragen van een contract doet u per locatie van uw organisatie. Lees hier aan welke criteria uw organisatie moet voldoen bij het afsluiten van een contract. 

Op het aanvraagformulier vragen wij u naar de AGB-code van uw organisatie. Wilt u goed controleren of de AGB-code klopt en gerelateerd is aan de betreffende locatie van de organisatie?

Hoe lang mag het CIZ over een aanvraag doen?

Het CIZ heeft zes weken de tijd om een reguliere aanvraag voor zorg vanuit de Wlz af te handelen. Wanneer er sprake is van een aanvraag in het kader van bijzondere omstandigheden, dan heeft het CIZ twee weken de tijd om de aanvraag af te handelen.

Veelgestelde vragen