De afgelopen maanden is hard gewerkt om met onze dienstverlening weer op orde te komen. Op dit moment betekent dit concreet dat wij de reguliere aanvragen weer -volgens de afgesproken norm van 95 procent- binnen de wettelijke termijnen afhandelen.

De achterstand op de aanvragen van de ggz hebben we bijna volledig kunnen inlopen. We verwachten in januari ook deze aanvragen binnen de wettelijke termijn af te handelen. In het eerste kwartaal gaat onze aandacht uit naar het werken volgens de CIZ Versnelt afspraken.

We zijn blij dat we onze cliënten weer op tijd van een indicatie kunnen voorzien. Onze medewerkers hebben er -ondanks de impact van corona- alles aan gedaan om de impact zo klein mogelijk te houden, oog te houden voor schrijnende gevallen en zo snel mogelijk weer op orde te komen. Wij danken onze samenwerkingspartners voor de constructieve samenwerking.

Wat houdt een huisbezoek in?

​Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek. Lees meer

Veelgestelde vragen