De jury van de Rijksbrede Benchmark Groep heeft bekend gemaakt dat het CIZ met CIZ Versnelt de Good Practice Award heeft gewonnen. Wij hebben de meeste stemmen gekregen van het publiek en ook bij de jury kwamen wij als winnaar naar voren. Wij zijn super trots!

De jury had tijdens de live-uitzending lovende woorden voor de aanpak en mooie resultaten die wij met CIZ Versnelt hebben geboekt. De jury noemde CIZ Versnelt van directe toegevoegde waarde voor de cliënt. De versnelling is volgens de jury een inspirerend en direct toepasbaar voorbeeld voor andere organisaties. Wij hebben intussen ook bewezen dat we deze versnelling duurzaam kunnen realiseren. Ook werd de goede samenwerking intern, maar ook met het ministerie en de ketenpartners genoemd. Meer informatie over de award is te lezen op de website van de Rijksbrede Benchmark Groep.

Wat is de status van mijn aanvraag?

Als uw aanvraag in goede orde is ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Heeft u deze nog niet ontvangen? Neem dan contact op met het CIZ via 088-789 10 00. Lees meer

Veelgestelde vragen