De jury van de Rijksbrede Benchmark Groep heeft bekend gemaakt dat het CIZ met CIZ Versnelt de Good Practice Award heeft gewonnen. Wij hebben de meeste stemmen gekregen van het publiek en ook bij de jury kwamen wij als winnaar naar voren. Wij zijn super trots!

De jury had tijdens de live-uitzending lovende woorden voor de aanpak en mooie resultaten die wij met CIZ Versnelt hebben geboekt. De jury noemde CIZ Versnelt van directe toegevoegde waarde voor de cliënt. De versnelling is volgens de jury een inspirerend en direct toepasbaar voorbeeld voor andere organisaties. Wij hebben intussen ook bewezen dat we deze versnelling duurzaam kunnen realiseren. Ook werd de goede samenwerking intern, maar ook met het ministerie en de ketenpartners genoemd. Meer informatie over de award is te lezen op de website van de Rijksbrede Benchmark Groep.

Wat houdt een huisbezoek in?

​Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek. Lees meer

Veelgestelde vragen

Sluiten

Hoe makkelijk heeft u de informatie op de website gevonden?

beoordeel deze website