Met het ICT-systeem Portero kunt u als zorgaanbieder Wlz-aanvragen digitaal indienen bij het CIZ. U sluit hiervoor een contract af met het CIZ.


Het Portero-contract kunt u aanvragen via het aanvraagformulier op de pagina contract aanvragen. Wij adviseren u om eerst de toegangscriteria te lezen. Het gebruik van Portero is kosteloos. Let op: Portero werkt niet goed in verouderde broswers van Internet Explorer. Gebruik daarom een andere browser zoals Edge of Chrome.

Handleidingen

Wilt u weten hoe u een aanvraag via Portero doet, bekijk dan de handleiding voor gebruikers. Bent u organisatiebeheerder? In de handleiding voor organisatiebeheerders leest u hoe u gebruikers in Portero kunt aanmaken, wijzigen en verwijderen.

Vragen of technische problemen?

Algemene vragen over Portero of vragen over uw contract kunt u mailen naar contractbeheer@ciz.nl.
Neem bij technische problemen contact op met de Portero Servicedesk via 088 - 789 1700 of mail naar servicedesk@ciz.nl.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor CIZ info.

Ik heb een aanvraag gedaan. Wat gebeurt er nu verder?

Het CIZ controleert de aanvraag en kijkt of alle benodigde informatie is ingevuld. Ook heeft het CIZ een handtekening van degene die de zorg nodig heeft nodig, voordat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Als er informatie of een document ontbreekt, dan vragen wij dit op bij u. Lees meer

Veelgestelde vragen